Rabalder på Palletten

Rabalder på Palletten

RABALDER – Gør det noget vi gir den gas for dét gør vi nemlig den 26. oktober klokken 19:00 

og det var lige PRÆCIS, hvad bandet Rabalder gjorde: I en PROPFYLDT fællesal ( og en for længst udsolgt koncert ), fik de 3 gæve – og meget dygtige musikere  – Palletten til at svinge – en HELT fantastisk skøn aften for alle deltagere og hvor er det herligt for Palletten at afholde sådan et arrangement, der giver så stor glæde.

Lidt om Den energiske Trio; den består af tre gutter, der alle elsker Gasolins & Kim Larsens musikalske univers, og de gør en dyd ud af at spille musikken, så nostalgien for alvor kan mærkes. De har alle spillet musikken fra dette fantastiske univers igennem flere årtier. Derfor er der dømt ren nostalgi og genkendelses glæde, når Rabalder fyrer den af i fuld flor med alle de gamle kendte Gasolin sange – sange som vi alle elsker at synge med på. Og det hele krydres med masser af de nye hits fra Kim Larsens solo karriere helt frem til hans sublime samarbejde med de gæve gutter fra Kjukken.

Bandets forsanger Kai Jack har sunget, spillet og elsket Gasolin og Kim Larsen igennem stort set hele hans liv, og sammen med hans to musikalske venner – Michael og Henning – har han givet koncerter gennem mange år. De tre gutter i Rabalder har spillet sammen i mange år i flere forskellige konstellationer, så det er en gedigen sammenspillet trio man får at høre, når Rabalder gir den gas. Og også Gasolin & Kim Larsen har de alle dyrket i mange år. Således er det langt mere end 20 år siden Rabalders tre musikanter mødtes første gang for at dyrke Gasolin & Kim Larsens musik og det skinner igennem når de står på scenen.

Vel mødt til et brag af nostalgiske gensyn af de elskede Gasolin & Kim Larsen hits når Rabalder gir den gas.

Til Toppen