• Forside
  • /
  • Privat overnatning tilbydes
Privat overnatning tilbydes

Privat overnatning tilbydes

Kommer du som turist, cyklist, privat eller håndværker, så kan vi på Palletten tilbyde flere værelsestyper til udlejning, heriblandt følgende;

  • To store 2-værelses gæstelejligheder med eget køkken – udstyret med de mest almindelige køkkenting, dobbeltsenge, eget bad og pæne møblerede stuer.
  • To gæsteværelser – begge udstyret med enkeltstående senge (ikke køjesenge) og med adgang til eget toilet samt bad på gangen.

Fælles for alle værelsestyper er, at der er fri adgang til det store køkken, TV stuen samt det lille bibliotek med dagens avis og de hyggelige fælles opholdsrum.

Der er dog ikke mulighed for morgenmad. Derfor skal man, hvis man ønsker det, selv tilberede i enten lejligheden eller vores store fælleskøkken.

Der er rig mulighed for alle indkøb ved vores velassorteret købmand, som forefindes indenfor 200 meter fra Palletten. Deres daglige åbningstider er 08:00 til 21:00.

Der er selvfølgelig gratis wifi i hele bygningen ligesom betaling med betalingskort og MobilePay naturligvis også er en mulighed.

Kontakt Lene på 41 17 33 33 for bookning af disse.

Du kan læse og se meget mere om vores værelser og lejligheder til private overnatninger, ved at klikke HER.

Til Toppen