Mindre Lejlighed (50-65 m2)

Mindre Lejlighed (50-65 m2)

På vores bofællesskab for seniorer har vi hele 10 mindre lejligheder, som spænder fra 50 – 65 m2, og som alle er helt unikke og særegne.

Modellen med Senior Bofælleskab  – eller bare Bofællesskab – er jo, at man gerne vil være fri for de store arealer og haveområder, man som regel har haft det meste af livet, og som man så ikke rigtig længere orker at passe.

Derfor er denne type lejligheder perfekte for vore beboere – for godt nok er lejlighederne mindre som udgangspunkt, men man skal huske på, at den øvrige pallet, man som beboer er en naturlig del af, jo indeholder: vaskeriafdeling med tørretumlere, store indendørs fællesarealer, som er til fri afbenyttelse for beboerne  – i disse kan man afholde familiefester for op til 40 personer med alt indenfor servicering af disse –  der er 2 møblerede værelser med TV til brug for familiebesøg / overnattende familiemedlemmer (det kan være ens børn  med børnebørn). Så ”behovet” for store lejligheder er slet ikke tilstede hos disse beboere.

Gældende for alle Pallettens lejligheder er selvfølgelig de ganske almindelige lejevilkår efter Lejeloven, ligesåvel som man selvfølgelig her også har muligheder for alle former for boligsikring, hjælp m.v. – der er intet anderledes i forhold til almindelige udlejninger – blot har man her fælleskabet og aktivitetsmulighederne hver dag.

Hvis du vil have en snak om mulighederne for at leje en af vores mindre lejligheder eller bare har nogle spørgsmål, så ring os endelig op på 41 17 33 33. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Til Toppen