Privat udlejning

Privat udlejning

Palletten tilbyder private overnatninger i to af vores mindre lejligheder samt to af vores enkeltværelser.

Selvom CORONA er “afskaffet”, holder vi dog stadig afstand, udviser ansvar og afspritter :

Når du bor hos os, får du selvfølgelig adgang til det store fællesrum med dagens aviser, et stort tv-lokale, et stort fælleskøkken med alt inventar til fri afbenyttelse og naturligvis GRATIS WiFi overalt i bygningen.

Der er IKKE mulighed for at få morgenmad, men vi har fantastiske indkøbsmuligheder hos byens meget velassorterede SPAR KØBMAND – kun 200 meter fra Palletten –  her kan man nemt handle ind med ALT, og så selv tilberede morgenmaden i enten lejligheden eller i vores store fælleskøkken. Fælles for både lejlighederne og værelserne er endvidere, at der er mulighed for at leje sengelinned og håndklæde for 75 kr. pr. sæt pr. person.

Lejligheder :

Det er 2 TO-værelses lejligheder ( ca 45 m2 ), der begge er indrettet med dobbeltsenge, sofagrupper, sovesofa således at der kan redes op til 2 ekstra personer, spisebord, TV – køkken inklusiv køkkenudstyr samt eget toilet/bad.

Pris for én eller 2 personer : 600 kr. pr. nat. Gæsterne SKAL tilkøbe Pallettens pakke af håndklæder og sengetøj – dette afregnes med 75 kroner pr. person – ikke pr. nat, men pr. gang. Vi er sikre på, at idet det er “vores eget sengetøj”, vi håndterer – minimerer vi risikoen for Corona – dette valg tror vi, er grunden til, at huset ikke har haft Corona inden døre.

Hvis der bookes TRE  eller flere nætter, udløser det en flaske rød- eller hvidvin.

Der forefindes “kun” DR TV kanaler – IKKE betalingskanaler.

Hvis det ønskes, kan der som ovenfor nævnt, redes op til yderligere 2 personer – dette koster 100 kr. pr. person  – maximum 4 personer i lejligheden – der er dog plads til og mulighed for børneseng.

Værelser – coronarestriktioner gælder

Værelse A og B :

Store lyse sydvendte værelser med enkeltsenge – IKKE køjesenge – med med eget TV – egen toilet på gangen lige overfor hvert værelse – samt stort fælles baderum, der KUN anvendes af disse 2 værelser.

Pris for én person: 250 kr. pr. nat.

Pris for to personer: PLUS 150 kroner for person nummer 2 – dvs 400 kroner pr. nat.

Der er mulighed for TILKØB af opredning – dette koster 75 kr. / person – dog ikke pr. nat, men pr. gang

OBS: Der er “kun” plads til to personer på værelset – dog er der plads til en barneseng.

Der forefindes “kun” DR TV – ikke betalingskanaler.

RUL ned til billedet – Klik på PILENE  i siden for at få et indtryk værelser og lejligheder !

Kontakt Niels Jørgen på 41 17 33 33 for henvendelser vedrørende booking.

Til Toppen