Privat udlejning

Privat udlejning

Palletten tilbyder private overnatninger i to af vores mindre lejligheder samt to af vores enkeltværelser. Når du bor hos os, får du selvfølgelig adgang til det store fællesrum med dagens aviser, et stort tv-lokale, et stort fælleskøkken med alt inventar til fri afbenyttelse og naturligvis GRATIS WiFi overalt i bygningen.

Fælles for både lejlighederne og værelserne er endvidere, at der er mulighed for at leje sengelinned og håndklæde for 50 kr. pr. sæt pr. person.

Der er IKKE mulighed for at få morgenmad, men vi har fantastiske indkøbsmuligheder hos byens meget velassorterede SPAR KØBMAND – kun 200 meter fra Palletten –  her kan man nemt handle ind med ALT, og så selv tilberede morgenmaden i enten lejligheden eller i vores store fælleskøkken.

Lejligheder

Det er 2 TO-værelses lejligheder ( ca 45 m2 ), der begge er indrettet med dobbeltsenge, sofagrupper, sovesofa således at der kan redes op til 2 ekstra personer, spisebord, TV – køkken inklusiv køkkenudstyr samt eget toilet/bad.

Pris for én eller 2 personer : 500 kr. pr. nat.

Hvis det ønskes, kan der som ovenfor nævnt, redes op til yderligere 2 personer – dette koster 100 kr. pr. person pr. nat – maximum 4 personer i lejligheden – der er dog plads til og mulighed for børneseng.

Værelser

Værelse A og B :

Store lyse sydvendte værelser med enkeltsenge – IKKE køjesenge – med med eget TV – egen toilet på gangen lige overfor hvert værelse – samt stort fælles baderum, der KUN anvendes af disse 2 værelser.

Pris for én person: 250 kr. pr. nat.

Pris for to personer: PLUS 150 kroner for person nummer 2 – dvs 400 kroner pr. nat.

Der er mulighed for TILKØB af opredning – dette koster 50 kr. / person.

OBS: Der er “kun” plads til to personer på værelset – dog er der plads til en barneseng

 

RUL ned til billedet – Klik på PILENE  i siden for at få et indtryk værelser og lejligheder !

Kontakt Lene på 41 17 33 33 for henvendelser vedrørende booking.

Til Toppen