Privat udlejning

Privat udlejning

Palletten tilbyder private overnatninger i to af vores mindre lejligheder samt to af vores enkeltværelser.

Selvom CORONA er “afskaffet”, holder vi dog stadig afstand, udviser ansvar og afspritter :

Når du bor hos os, får du selvfølgelig adgang til det store fællesrum med dagens aviser, et stort tv-lokale, et stort fælleskøkken med alt inventar til fri afbenyttelse og naturligvis GRATIS WiFi overalt i bygningen.

Der er IKKE mulighed for at få morgenmad, men vi har fantastiske indkøbsmuligheder hos byens meget velassorterede SPAR KØBMAND – kun 200 meter fra Palletten –  her kan man nemt handle ind med ALT, og så selv tilberede morgenmaden i enten lejligheden eller i vores store fælleskøkken. Fælles for både lejlighederne og værelserne er endvidere, at der er mulighed for at leje sengelinned og håndklæde for 75 kr. pr. sæt pr. person.

Lejligheder :

Det er 2 TO-værelses lejligheder ( ca 45 m2 ), der begge er indrettet med dobbeltsenge, sofagrupper, sovesofa således at der kan redes op til 2 ekstra personer, spisebord, TV – køkken inklusiv køkkenudstyr samt eget toilet/bad.

Pris for én eller 2 personer : 700 kr. pr. nat. Gæsterne SKAL tilkøbe Pallettens pakke af håndklæder og sengetøj – dette afregnes med 100 kroner pr. person – ikke pr. nat, men pr. gang. Vi er sikre på, at idet det er “vores eget sengetøj”, vi håndterer – minimerer vi risikoen for Corona – dette valg tror vi, er grunden til, at huset ikke har haft Corona inden døre.

Hvis der bookes TRE  eller flere nætter, udløser det en flaske rød- eller hvidvin.

Der forefindes “kun” DR TV kanaler – IKKE betalingskanaler.

Hvis det ønskes, kan der som ovenfor nævnt, redes op til yderligere 2 personer – dette koster 100 kr. pr. person  – maximum 4 personer i lejligheden – der er dog plads til og mulighed for børneseng.

Der er IKKE mulighed for at købe mad etc. MEN bare 150 meter fra Palletten er der en meget velassorteret SPARKØBMAND, der har åben hver dag fra klokken 08:00 til 21:00

Værelser – coronarestriktioner gælder

Værelse A og B :

Store lyse sydvendte værelser med enkeltsenge – IKKE køjesenge – med med eget TV – egen toilet på gangen lige overfor hvert værelse – samt stort fælles baderum, der KUN anvendes af disse 2 værelser.

Pris for én person: 300 kr. pr. nat.

Pris for to personer: PLUS 200 kroner for person nummer 2 – dvs 500 kroner pr. nat for 2 personer .

Der er mulighed for TILKØB af opredning – dette koster 100 kr. / person – dog ikke pr. nat, men pr. gang

OBS: Der er “kun” plads til to personer på værelset – dog er der plads til en barneseng.

Der forefindes “kun” DR TV – ikke betalingskanaler.

RUL ned til billedet – Klik på PILENE  i siden for at få et indtryk værelser og lejligheder !

Der er IKKE mulighed for at købe mad etc. MEN bare 150 meter fra Palletten er der en meget velassorteret SPARKØBMAND, der har åben hver dag fra klokken 08:00 til 21:00

Kontakt Niels Jørgen på 41 17 33 33 for henvendelser vedrørende booking.

Til Toppen