Stor Lejlighed (80-110 m2)

Stor Lejlighed (80-110 m2)

I vores dejlige seniorbofællesskab har vi 5 store lejligheder til rådighed i forskellige størrelser, som spænder fra 80 – 110 m2. De er alle unikke og har noget helt særligt og hyggeligt over sig. Beboerne har været med på råd hele etableringsfasen i gennem og har i den grad fået skabt nogle fantastiske og lyse lejligheder.

Denne størrelse lejligheder henvender sig i sagens natur primært til par, ægtefolk eller samlevende, der med ønsket om at bo i Bofælleskab måske har syntes, at hus og have på det sted, man har boet de sidste mange år, blev lidt for uoverskueligt.

Udover en stor og dejlig lejlighed, vil man som beboer selvfølgelig også få adgang til hele den øvrige pallet, som blandt andet indeholder nogle store fælles indendørs- og udendørsarealer, hvor der er rig mulighed for at afholde fester mv. for helt op til 40 personer, der er 2 møblerede værelser med TV til brug for familiebesøg, og en vaskeriafdeling med tørretumblere.

Gældende for alle Pallettens lejligheder er selvfølgelig de ganske almindelige lejevilkår efter Lejeloven, ligesåvel som man selvfølgelig her også her har muligheder for alle former for boligsikring, hjælp m.v. – der er intet anderledes i forhold til almindelige udlejninger – blot har man her fællesskabet og aktivitetsmulighederne hver dag.

Hvis du vil have en snak om mulighederne for at leje en af vores mindre lejligheder eller bare har nogle spørgsmål, så ring os endelig op på 41 17 33 33. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Til Toppen