Nyheder

Nyheder

Oktober 2019

Pallettens STØRSTE lejlighed er nu klar til indflytning for nye lejere – en lys og dejlig 3 værelses lejlighed – meget velegnet til et par – ring for besigtigelse på 4117 3333.

September 2019

Næsten som at trykke på en knap, gik sommeren på hæld her til den første efterårsmåned : september –  men dét skal man ikke fortvivle over : hver årstid har sin egen charme, og een af denne årstids gode oplevelser er, at AKTIV NETVÆRK påbegynder sæsonen med alle de velkendte og afholdte arrangementer i henhold til deres aktivitetskalender. Hvis du endnu ikke har fået et medlemskab af denne aktive klub, så skynd dig at kontakte formanden Leo Pedersen på biltelefon nr.  30 48 12 86 og bliv en del af et godt og hyggeligt fælleskab.

Pallettens STØRSTE lejlighed er klar til indflytning for nye lejere den 1. oktober – en lys og dejlig 3 værelses lejlighed – ring for besigtigelse på 4117 3333.

August 2019

Ferietiden er ved at være slut – vi har haft meget travlt de sidste par måneder med masser af udlejninger af både værelser og lejligheder til rigtig mange forskellige nationaliteter – og selvom ferien lakker mod enden for de flestes vekommende, har vi STADIG masser af gæster i huset – til glæde for både vore faste beboere OG for gæsterne.

Husk på, at der nu er under 1 måned til at AKTIV NETVÆRK genoptager sæsonen – så hvis du vil være med på mange forskellige aktiviteter her henover vinteren, skal du kontakte netværkets formand : Leo Pedersen på telefon 30 48 12 86 for medlemskab.

Som bekendt har Palletten en dejlig 3 værelses lejlighed til udleje fra og med 1. oktober, så ring på 4117 3333 og aftal eventuel en rundvisning.

Juli 2019

Nu er det blevet sommer – AKTIV NETVÆRK har ferie endnu, men Pallettens aktiviteter er stadig store – vi har rigtig mange bookninger til både korte og også længere ophold fra nær og fjern – Belgien, Italien og helt fra Australien har vi haft gæster – det er dejligt med disse besøg.

Palletten kan fra den 1. oktober tilbyde YDERLIGERE en 3 værelses lejlighed – husets største, så ring allerede nu, hvis dette kunne være interessant – ring 4117 3333 og aftal eventuel en rundvisning – men ellers : GOD SOMMER

Juni 2019

Palletten kan tilbyde en lejlighed med udgang til egen terrasse – lejligheden er østvendt og i stueplan –  ca 45 m2 med helt nyt køkken – kan lejes fra midten af denne måned – hvis du er interesseret så ring på 4117 3333 og få mere at vide – samt eventuel aftale en uforpligtigende fremvisning.

Maj 2019

Maj er jo fra tidernes morgen blevet kaldt “skiftedag”, og netop denne gang kan det godt passe lidt på Palletten – vi har sagt farvel til en lejer, der ønsker at flytte ned i nærheden af børn og børnebørn og vi siger goddag til en ny lejer fra Thisted.

Palletten kan tilbyde en lejlighed til interesserede faktisk fra NU af – lejligheden har udgang til terrasse, er østvendt i stueplan og er på ca 45 m2 med helt nyt køkken – ring hvis du er interesseret på 4117 3333.

Aktiv Netværk er “gået på sommerferie”, og starter som bekendt op i september igen, men derfor ligger de ikke på den lade side – de har flere arrangementer henover sommeren, så hold øje med diverse opslag fra dem.

April 2019

Palletten er blevet beriget med en ny mandlig beboer, der er flyttet ind i total nyrestaureret lejlighed, så det glæder huset sig over. AKTIV NETVÆRK NORS har fuld aktivitet i denne måned også – men fra 1. maj holdes der “sommerferie” i denne aktive klub – dvs der er ikke planlagt noget på Palletten – men fra 1. september startes der for fuld skrue igen.

Marts 2019 :

I denne måned foregår der ikke noget “usædvanligt eller unormalt” – Aktiviteterne er som de plejer at være – bare er de nu lidt krydret med både solskin og varme – husk hele tiden at holde Jer ajour via Nors Tved Tidende samt andre medier om dette og hint.

Februar 2019 : Kyndelmissemåneden

Det er næsten umuligt at forstå, så hurtigt tiden går – nu er årets anden måned startet – det er som om, det er fredag hver dag – vi må håbe, vi kan følge med, selvom det nogen gange er svært.

Kyndelmisse = Kjørmes Knud  på Thybo´sk, er den 2. februar  og er gennem tiderne blevet betragtet, som er den dag, hvor halvdelen af vinteren er gået – det kan vi jo kun bifalde – lad os glædes over de lyse tiders hastige fremskridt.

Januar 2019 – ET HELT NYT ÅR ER STARTET :

Palletten ønsker alle et dejligt nytår – så blev det “hverdag” igen – nisser og gran er “historie” nu, og vi ER startet op med de allerede kendte programmer – forestået af både Palletten og Aktiv Netværk Nors og vi kan glædes over, at vi nu hver dag går mod lysere tider og timer.

December 2018

Det sørme – det sandt  december – den hyggeligste måned på året og her på Palletten har vi også pyntet op. Vi ønsker alle vore brugere / besøgende en RIGTIG GLÆDELIG JUL samt et GODT NYTÅR – vi glæder os til at se Jer alle i det nye år.

November 2018

Så blev november måned “vendt på kalenderblokken” – det var en dejlig måned med mange aktiviteter – der er jo altid de faste aktiviteter, der udleves i det daglige – men derudover har vi også haft fornøjelsen af, at modtage 2 NYE beboere i Seniorbofælleskabet – de bydes hermed velkommen i huset.

Derudover har AKTIV NETVÆRK afholdt deres berømte JULEMARKED, hvortil der var stor søgning, så det blev en rigtig god 1. decemberdag, der kickstartedes af dette flotte marked.

Oktober 2018

Oktober måned – fuld skrue på stort set alle ting – og hvor utroligt, det end lyder, har Palletten nu eksisteret i 3 år – tiden løber – så må vi håbe, vi kan følge med.

September 2018

Så startede AKTIV NETVÆRK NORS deres sæson op igen med mange forskellige og dejlige aktiviteter fordelt over alle hverdage på nær fredag – der er aktiviteter både morgen, middag aften og man kan læse mere ved at rulle helt ned på denne side og læse om Aktiv Netværk – ligesåvel som man også her kan finde kontaktoplysninger for at blive medlem – gå ikke glip af Netværkets mange og gode tilbud, men skynd dig at melde dig til !

August 2018

Nationalpark Thy kunne d. 22. august fejre deres eksistens med et 10 års jubilæum. Et helt fantastisk tiltag den gang, som virkelig har vist sit værd og værdi for området. I den forbindelse har de udfærdiget en video med meget imponerende billeder af området, som du kan se ved at klikke på nedenstående link. Ved at klikke på linket bliver du dirigeret videre til Facebook for at se den.

Video om Nationalpark Thy

Juli 2018

Her på Palletten er vi lidt gået i sommermode – både på grund af varmen  men også fordi folk holder ferie, eller har besøg af børn og familie, dog har vi haft kaffekurven med ud i det grønne, samt kørt i Henrik Sloths hestevogn til Nors Sø.

VI har haft meget travlt med den private udlejning med gæster fra både fjern og nær – vi har haft gæster fra både Australien og Østrig etc.

Juni  2018

Maj måned forsvandt lige så stille ud af kalenderen – den vil blive husket for DEN BEDSTE OG VARMESTE måned i næsten 100 år – hele Danmark taler om varme- og hedebølge – det er lige før, man tager en charterrejse bare for at komme “væk fra varmen”. Meget varmt og meget tørt – det er ikke sjovt at være hverken landmand eller parcelhusejer – nu trænger vi altså til lidt “kulde og regn”.

Maj måned vil OGSÅ blive husket for dén måned, hvor PERSONDATALOVEN skulle effektueres  – et tiltag fra EU for at sikre ALLE  lidt bedre mod misbrug. Det er selvfølgelig klart, at Palletten har taget de nødvendige lovmæssige skridt for at sikre beboere, kunder og ansatte den bedst mulige beskyttelse hertil – disse tiltag kan læses under Forsiden – rul allernederst på siden – under Informationer / Persondatabehandling.

Palletten deltog også i et dejligt indslag – udarbejdet fra TV MidtVest – bestilt af RealDania – om Bofælleskaber generelt i Danmark – her mener vi nok, vi blev meget positivt omtalt og at Nors så måske lidt mere blev sat på landkortet.

Maj  2018

En lidt overskygget start på måneden – rent vejrmæssigt, men det blir helt sikkert meget bedre – tingene grønnes og alle blir altid i meget bedre humør, når vejret og solen begynder at få magt.

Seniorbofælleskabet har lige modtaget en ny fast beboer – den lejlighed, vi nævnte under April Nyhederne, er selvfølgelig nyistandsat og færdig, og bliver nu af beboet af en dame fra Århus området.

Her på Palletten er Aktiv Netværk gået på sommerferie – deres sæson er jo fra 1. september og til 30. april hvert år – så det helt store aktivitetsniveau er ikke oppe at køre nu – men det kommer selvfølgelig igen.

April  2018

Håndværkene arbejder her efter påske for fuld tryk med at istandsætte og klargøre endnu en lejlighed, som er udlejet fra 1. maj. Palletten har således 16 lejligheder i Seniorbofælleskabet, og beboes af 19 personer – derudover har vi stadig 2 lejligheder til privat udlejning.

Mandag den 16. april havde vi den glæde, at modtage Medlem af Folketinget  – Torsten Schack Pedersen på Palletten – han deltog sammen med Lene, Lisbeth og Niels Jørgen i et lille orienteringsmøde om hele konceptet, og det var tydeligt, at han fandt vort Seniorbofælleskab meget interessant. Torsten Schack Pedersen fik derefter en rundvisning på Palletten, og flere af vore beboere havde åbnet dørene til deres lejligheder og fortalte om tilværelsen her – alt i alt en dejlig dag – og vi er sikre på, at Torsten Schack Pedersen tog herfra med en god oplevelse !

Marts  2018

Vi er trådt ind i årets første forårsmåned, men Kong Vinter vil, det er bedst, vi “holder snuden indenfor”, og så er det jo godt, at her er hygge og stadig masser af aktiviteter.

Palletten havde den 22 marts et helt FANTASTISK arrangement med bandet Tambourine Men, der spillede for et oplagt publikum, og de 5 friske fyre satte ALLE i et højt humør med deres flotte spil og skønne sange – TAK til Tambourine Men og TAK til de fremmødte – vi fik en rigtig god een på opleveren.

Februar  2018

Årets korteste måned er startet – tænk at det er februar allerede – det er imponerende, som tiden går. Palletten kører for fulde sejl med masser af arrangementer samt de daglige hold fra Aktiv Netværk Nors – så man kan roligt sige, stedet summer af masser af gøremål og aktiviteter.

Husk : hvis du ønsker lidt forskelligartede aktiviteter, samvær og hygge med mange andre, skal du bare kontakte AKTIV NETVÆRK NORS – alle deres kontaktoplysninger kan du finde nederst på hjemmesiden under INFORMATION : aktiviteter på Palletten.

Pallettens kommende musikarrangement med TAMBOURINE MEN – sidst i marts – ER UDSOLGT allerede – godt for dem, der nåede at købe billetter, og lidt ærgerligt for dem, som ikke nåede det.

Som bekendt er Senior Bofælleskabet fuldt udlejet – og har været det længe; vi oplever, at flere og flere henvender sig, og bliver skrevet op på vores interesseliste for et lejemål her på stedet – det glæder os meget, at der er så mange interesserede for konceptet.

Igen vil vi lige nævne, at det verdensomspændende udlejningsbureau Booking.com., der tilbyder overnatninger / ferier m.v. til deres kunder – har tildelt PALLETTEN en anerkendelse : deres bookingsystem gør nemlig, at deres kunder kan vurdere deres oplevelser på alverdens overnatningssteder, og disse kunders tilfredshed med Palletten, har altså givet os karakteren 9,3 ud af 10 mulige – dét er vi meget stolte over.

____________________________________________________________________________________________________

Nytåret 2017 / 2018

Danmark er nu sikkert godt og vel over julen med alle dens glæder og oplevelser – NYTÅRET er overstået – og her på Palletten, er vi også HELT klare til det NYE ÅR .

Masser af aktiviteter er på programmet – læs allerede NU under Kommende Arrangementer øverst på siden – læs også på Pallettens Facebookside og AKTIV NETVÆRK´s  program 2018.

Derudover har vi den glæde, at kunne meddele, at een af vore samarbejdspartner – Booking.com – et verdensomspændende udlejningsbureau, der blandt mange andre tusinde steder, anvender os for overnatninger / ferier m.v. til deres kunder – har tildelt PALLETTEN en anerkendelse : deres bookingsystem gør nemlig, at deres kunder kan vurdere deres oplevelser på alverdens overnatningssteder, og disse kunders tilfredshed med Palletten har altså givet os karakteren 9,3 ud af 10 mulige – dét er vi meget stolte over – TAK for dét kære gæster !

Vi vil endnu engang benytte lejligheden til at sige alle TAK for det gamle år, og vi håber på ET RIGTIGT GODT OG LYKKEBRINGENDE NYTÅR !

 

December  2017

Vi havde den 13. november den glæde at hejse flaget, da Palletten fik ministerbesøg af Thyra Frank – hun og hendes følge fik morgenkaffe her på stedet, og de udviste stor interesse og glæde over vores Senior Bofællesskab.

Hverdagen går stille og roligt nu igen ( hvis vi ser bort fra det næsten evige blæsevejr ) – Lene har pyntet Palletten op til julemåneden.

Allerede den 2. december afholdte Aktiv Netværk Nors deres årlige Julemarked – rigtig mange mødte op til arrangementet, og der blev solgt meget af de smukke hjemmelavede ting – en rigtig hyggelig dag med stor opbakning.

Som det ses, kan vi kun sige, at julehyggen og julefreden stille og roligt sænker sig over Senior Bofælleskabet, og vi ønsker ALLE en rigtig glædelig jul.

November  2017

Så blev det lige pludselig NOVEMBER – UHA hvor tiden går – nu går vi den mørke tid i møde, men derfor kan man sagtens “lave lys” og hygge indendørs. Det må vi sige, at både beboerne og Aktiv Netværk Nors´s medlemmer er rigtig gode til her på Palletten.

Den 26. oktober afholdte Palletten selv et arrangement, hvor RABALDERBAND ( et kopiband af Kim Larsen ) spillede for fuld udblæsning. Vi må medgive, at deres navn er meget rammende, for de fik virkelig lavet ” Rabalder” på Palletten – både stemmebåndene OG benene blev rørt på allerbedste måde. De 60 billetter, der var til salg, blev REVET væk på de første 14 dage, og vi takker alle deltagere for opbakningen – det blir ikke sidste gang, vi arrangerer sådan en “koncert” – vi arbejder allerede NU på forårets program – læs mere herom senere på siden.

Oktober 2017

Den 1. oktober er en MARKANT DATO for Palletten – det var nemlig på denne dato i 2015, at vi erhvervede de smukke bygninger, vi nu har omdannet til Senior Bofælleskabet – det har været et par utrolige spændende og travle år. Spændende fordi : kunne det nu lade sig gøre – kunne man virkelig – udenfor de større byer – etablere sådan noget og travle, fordi det jo viste sig, at der virkeligt var et behov herfor.

Derfor gik det forholdsvist stærkt med både opbygninger og omforandringer i det store bygningskompleks. Bofællesskabet er i dag i den herlige situation, at ALLE lejligheder er udlejet, men fortvivl ikke – der er altid mulighed for – ganske uforpligtigende – at blive skrevet skrevet op på vores efterhånden større og større venteliste / interesseliste.

Så vi føler, at vi er “næsten i mål” – selvfølgelig i mål kommer man vel aldrig helt, men vi er rigtig godt tilpas med situationen, og vi fornemmer også, at både vores faste beboere og byen, er glade for konceptet – og dét er jo det hele værd.

Vores hjemmeside er nu, som vi gerne vil have den – dygtige unge mennesker har arbejdet hårdt herpå den seneste tid, og vi håber, den må finde vej til jeres favoritsider – vi vil tilstræbe, at holde siden ajour – meget meget mere end før, ligesåvel som vores facebookside tit vil orientere om mangt og meget.

Dog var Facebook siden i uge 40 lidt “slap kørende”, idet Lene ( og Erik ) var på en velfortjent ferie på Mallorca.

Det fantastiske AKTIVE NETVÆRK NORS kører på fuld skrue nu, og der er gang i alle de aktiviteter, som de er kendte for – se derfor under AKTIVITETER på Palletten nederst  her på siden – og skynd dig at melde dig ind i denne forening – det vil du ikke fortryde.

Palletten blev jo nomineret til HomePrisen af venlige mennesker for et stykke tid siden. Desværre fik Palletten ikke prisen – det ville selvfølgelig have været rart, men når dét så er skrevet, kan vi kun sige, at det er en KÆMPEGLÆDE for os, at læse de mange mange FLOTTE ord, som en masse mennesker har ulejliget sig med at skrive om vores Bofælleskab – TUSIND TAK – at læse disse, er ligeså godt som at vinde – TAK !

Hvis du vil se lidt mere om denne afstemning – og eventuelt både stemme og give dit besyv med – kan du gå ind og gøre det ved at klikke HER.

Palletten har sit eget arrangement sidst i måneden – nemlig : Kopibandet til Gasolin og Kim Larsen den 26. oktober – der er TOTAL UDSOLGT – det er selvfølgelig godt for huset, men lidt træls for de mange, der er gået forgæves – du kan se lidt herom ved at klikke på Arrangementer øverst her på siden.

Ellers er der som ALTID mulighed for at høre ALT om Palletten på tlf 4117 3333 eller mail til : kontakt@palletten.dk

 September 2017

Vores nye  (og synes vi selv ) flotte HJEMMESIDE, er nu næsten færdigredigeret og i luften – det er klart, der mangler lidt hist og pist, men som udgangspunkt er vi tilfredse – det håber vi også, I vil blive, og vi vil tilstræbe at holde siden mere ajour end tidligere.

Det er årets første EFTERÅRSMÅNED – AKTIV NETVÆRK NORS har startet sæsonen op og det bevirker, at huset summer af aktiviteter fra nu af og henover vinteren – det er dejligt – HUSK : hvis man ønsker medlemskab af Netværket, kan Netværkets kontaktoplysninger findes allernederst på hjemmesiden under : Aktiviteter på Palletten.

Vores ledige lejlighed fra august er nu udlejet igen – det glæder os meget, og vi ser frem til at byde vores nye lejer velkommen – husk at du ALTID er velkommen til at få en rundvisning på Palletten, og kunne det være noget for dig – på sigt – så kan du / I med fordel og ganske uforpligtende blive skrevet op på vores venteliste / interesseliste.

Palletten er blevet nomineret til HomePrisen af venlige mennesker. Hvis du vil se dette – og eventuelt både stemme og give dit besyv med – kan du gå ind og gøre det ved at klikke HER.

Husk : Kopibandet til Gasolin og Kim Larsen spiller på Palletten den 26. oktober – se under Arrangementer  øverst her på siden.

Ring om ALT vedrørende Palletten på tlf 4117 3333 eller mail til : kontakt@palletten.dk

August 2017

De flestes ferier er nu snart afholdt og hverdagen starter igen – nu står høsten for døren- endnu en dejlig tid for alle.

Lige nu kan Palletten tilbyde nye lejere at leje en fin lejlighed – cirka 70 m2 med vid udsigt mod syd, vest og nord – så kontakt Lene eller Niels Jørgen for fremvisning og yderligere information på denne lejlighed. Den kan være klar til indflytning midt i september – men vi venter gerne på den rette lejer – OG hvis man ønsker dét, kan man være medbestemmende om både indretning af lejligheden samt farvevalg.

Husk at du / I ALTID er velkommen til at komme og få en rundvisning på Palletten og kunne det være noget for dig – på sigt – så bliv uforpligtigende skrevet op på vores venteliste.

RING om alt vedrørende Palletten på telefon 41 17 33 33
eller mail til : kontakt@palletten.dk

Til Toppen