Om Palletten

Om Palletten

Det veletablerede seniorbofællesskab Palletten har sit eget liv med flotte, istandsatte lejligheder i mange forskellige størrelser, som vi tilbyder til alle i målgruppen 50 år PLUS og derover, hvor man (selvfølgelig) ikke længere har hjemmeboende børn.

Det kan være ægtepar, samlevende og enlige, der lige så stille begynder at se sig overvundet af nogle af de større daglige gøremål, der skal passes og ordnes, når man bor i eget hus. Eksempelvis dét at slå græs, male og vedligeholde hus, rydde sne og salte, men også bare dét at skulle sidde alene hver aften. Alt det kan man i vores seniorbofællesskab slippe for.

 

Fællesaktiviteter

Hvis man ønsker lidt mere aktivitet og frihed og er selvhjulpen, så er vores seniorbofællesskab helt sikkert sagen.

Her findes fællesskab og masser af fællesaktiviteter – både dem man selv arrangerer, men også de, der jævnligt arrangeres af Palletten.

Du kan læse mere om allerede afholdte og kommende arrangementer på siden “Arrangementer” på hjemmesiden.

 

Fællesarealer

Vi rummer store fællesarealer både indendørs såvel som udendørs, der alle danner rammer om mangeartede aktiviteter, som i den grad er til gælde og fornøjelse for husets beboere, byens borgere og så sandelig også for øvrige borgere i både nær- og fjernområdet.

Du kan læse meget mere om alle vores fællesarealer samt vores øvrige faciliteter og seværdigheder på siden “Faciliteter” på hjemmesiden.

 

Som det jo næsten fremgår af ovenstående, kunne vi nærmest ikke have valgt et mere dækkende navn end Palletten. En pallet betyder en vifte af brede farverige muligheder – og det synes vi at både Nors og Palletten har – her tilbydes alle former for samvær og aktivitet.

 

>

Til Toppen