Beboerrådet

Beboerrådet

“Fantastisk, forrygende, fællesskab og flersomhed!”

Pallettens fælles Beboerråd blev etableret i det tidlige forår 2017, og vi har lyst til at dele vores meget positive erfaringer og oplevelser med omverdenen.

Vi er 19 faste beboere her på Palletten – alle lejligheder er udlejet og der er nu etableret en interesse- og venteliste.

På Palletten har vi adgang til gratis aviser, internet, bibliotek, et stort køkken, gæstelejligheder, store, lyse møblerede fælles opholds- og udestuer og sydvendte terrasser med både havemøbler og markiser. Desuden har vi naturligvis også adgang til diverse udendørs arealer med græs og højbede samt parkeringspladser.

Nors Kirke ligger mod vest i gåafstand, og her udfolder der sig et meget positivt og aktivt kirkeliv med mange spændende arrangementer. Desuden kan vi betragte det daglige liv på Kirkebyvej med sportshal, børneinstitution og skole som nærmeste genboer.

Vi oplever desværre i pressen, at landsdækkende undersøgelser peger på, at ensomhed er et stadigt voksende problem for mange og i særdeleshed for enlige. På Palletten´s Senior Bofællesskab afgør den enkelte selv, om man ønsker at være sig selv (engang imellem), eller at deltage i de utallige tilbud og muligheder for fælles samvær, aktiviteter og arrangementer. Her hjælper og støtter vi altid hinanden, og vi er heldigvis alle forskellige, hvilket opleves som meget positiv, og giver daglig gensidig inspiration.

Vi har koncerter med al slags musik, foredrag, fællesspisning, sangaftener, udflugter, fælles mandagsmøder med kaffe og rundstykker, fester, kortspil og meget meget andet.

Ydermere nyder vi rigtig godt af, og glæser os over det etablerede samarbejde med Aktiv Netværk Nors, der har henlagt sine mangeartede aktivitetstilbud til Palletten – både i stueplan, kælder og ude omkring i det dejlige Thy.

Vi har et særdeles positivt samarbejde med vores udlejer Niels Jørgen Pedersen og glæder os dagligt over vores dejlige, dynamiske, inspirerende og allestedsnærværende daglige leder Lene Enevoldsen.

På Beboerrådets vegne,
Jens Otto Nystrup, Formand

Til Toppen