Nors By

Nors By

I region Nordjylland – MIDT I hjertet af Thy – finder man landsbyen NORS – det er en meget driftig og – kan man næsten godt kalde det – en særpræget landsby – driftig fordi, der er rigtig mange forskellige virksomheder etableret I byen og særpræget fordi byen rummer så mange ildsjæle, der både nu – men sandelig også gennem tiderne langt tilbage, har etableret et utal af foreninger til næsten alt indenfor sport og samvær.

Byen har cirka 1100 indbyggere og det er ligesom byen vokser lidt hele tiden – det er selvfølgelig meget vigtigt for en by, at der findes noget, som både børn og voksne kan have glæde af, og her må man nok sige, at Nors står højt oppe på skamlen:

Byen har egen købmand, egen bager, egen kro, eget lægehus med 4 læger, sportshal med fittingcenter og motionscenter i nyeste outfit – her er der egen kirke – eget kirkecenter – folkeskole, daginstitutioner – stort boldanlæg med boldbaner og moderne klubhus samt masser af foreninger I alskens udvalg til alle former for boldspil, så som klart fremstår, så ER Nors en aktiv og driftig by.

Nærområdet – med ganske korte afstande fra Nors – er også meget attraktiv: Vi befinder os faktisk MIDT I THY – vi er midt i noget af Danmarks smukkeste natur – tusindvis af turister drager hvert år til THY for at glædes over det friske, barske og venlige område.

Tænk på Nationalpark Thy med klitplantager, fjorde, søer og bredninger – Nors er simpelthen beliggende midt I det hele – med alt indenfor 10 kilometers afstand!

Samme afstand er der til Klitmøller – dette sted er jo blevet udnævnt til at være det ypperste indenfor surf og søsport – det er verdenskendt indenfor de kredse, og området har på grund af dette, allerede tiltrukket mange unge familier fra både ind- og udland hertil – og Hanstholm har jo Europas største industrihavn for så vidt angår kilo landet fisk – havnen spås en imponerende om- og opbygning I nærmeste fremtid – så jo: man kan sagtens forstå, at indbyggerne I byen glædes over at bo I Nors – midt i og så tæt på så mange forskelligartede attraktioner, men det samtidigt også svært at forstå, at en by med SÅ mange attraktioner, næsten ikke er til at finde på Danmarks fantastiske landkort.

Nationalpark Thy fejrer i år –  2018 – sit 10 års jubiæum for etableringen af dette imponerende og visionære tiltag. Som Thybo er man altid lidt skeptisk : kan det nu gå? –  det er da vist noget Kjøwenhawneri, og lidt i den dur – men alle sådanne tanker, er i dag slet ikke aktuelle.

Hatten af for Nationalpark Thy – tak til de visionære og hvor er vi Thyboer heldige at bo et sted, der i dén grad er så barskt, så smukt, og så selvforsynende på rigtig mange områder, at alle kun kan imponeres og glædes derover.

Så derfor kan vi kun anbefale alle at tage et svip hertil – enten som ferie eller på weekendtur. I kan selvfølgelig bo her på Palletten og nyde både dette overnatningssteds ro og charme, og så nemt drage herfra direkte ud i den barske og flotte natur. Skynd dig at booke din overnatning på Booking.com eller ring direkte på tlf.: 41 17 33 33 – så garanterer vi en god oplevelse.

I forbindelse med jubilæet har Nationalpark Thy udgivet en video, som vi slet ikke kan lade være med at vise frem, så du også kan se de mange fantastiske billeder fra vores rå og smukke landsdel. Se den ved at klikke på nedenstående link, som fører dig videre til videoen på Facebook.

Se video om Nationalpark Thy

Til Toppen